Home » Op kantoor » Vastgoedmanagement voor maximaal resultaat

Vastgoedmanagement voor maximaal resultaat

Iedereen die onroerend goed wil verhuren of verkopen, beseft hoe moeilijk het is zich van de concurrentie te onderscheiden. Goede foto’s nemen, een goede presentatie maken, betrouwbare portalen voor openbaarmaking vinden en belangstellenden bedienen zijn geen gemakkelijke taken en vergen veel tijd. Daarom, het inhuren van een vastgoedbeheerder om jouw woning te adverteren helpt je tijd te besparen en de winst te optimaliseren.

Bovendien hoeft je, als je een vastgoedbeheerder inschakelt, alleen de overeengekomen vergoedingen te betalen nadat de deal is gesloten – of het nu om een verkoop of een verhuur gaat. Heb je interesse? Hieronder vindt je de belangrijkste voordelen van het inschakelen van een vastgoedbeheerder voor het beheer van de verkoop of verhuur van jouw woning!

1. Kennis van de vastgoedmarkt
De kennis van de vastgoedmarkt garandeert meer zekerheid voor de eigenaars van onroerend goed. Met deze kennis is het mogelijk een professionele evaluatie van het onroerend goed te maken, rekening houdend met factoren zoals de ligging, de grootte en de staat van instandhouding van het onroerend goed, naast andere aspecten die van invloed zijn op de waarde van het huis of appartement.

Deze kennis omvat ook het volgen van de situatie op de vastgoedmarkt, alsook de actualisering van de wetgeving en de documentatie die in elke fase van het verkoop- of verhuurproces vereist is. Naast begeleiding over de beste manier om het eigendom te presenteren om een goede deal te sluiten.

2. Reclame met professionele kwaliteit
Wanneer je een vastgoedbeheerder inschakelt, kunt je niet alleen rekenen op adviesdiensten en juridische ondersteuning, maar krijgt je ook advies over hoe je jouw eigendom sneller kunt verhuren.

Je wordt bijgestaan bij de voorbereiding van de woning voor het nemen van professionele foto’s, waardoor de kwaliteit van de beelden wordt gewaarborgd en bijgevolg meer aandacht wordt getrokken op het ogenblik van de bekendmaking. Videoproductie, virtuele rondleiding en luchtfoto’s maken de advertentie ook aantrekkelijker.

3. Brede verspreiding
Een goede vastgoedbeheerder heeft kennis van de markt en weet waar het zijn eigendom moet adverteren om een beter rendement te krijgen. Naast reclame op de site zelf, die modern, actueel en gemakkelijk te navigeren moet zijn. De verspreiding in gespecialiseerde portaalsites met een hoge zichtbaarheid maakt een verschil.

De vastgoedbeheerders huren deze sites en de advertenties op de site worden automatisch gerepliceerd via geïntegreerde software, waardoor het aantal toegangen tot de aankondiging van jouw onroerend goed toeneemt. Sociale netwerken zijn ook belangrijke instrumenten. Met gesponsorde campagnes stijgt het aantal mensen dat wordt bereikt, waardoor de kans op het vinden van de ideale koper of huurder toeneemt.

4. Persoonlijke service
Een van de voordelen van het adverteren van onroerend goed met een vastgoedbeheerder is om jezelf te redden van de moeite en de rompslomp van het tonen van het onroerend goed. Naast de online service wordt ook de planning van de bezoeken door de vastgoedmanager gedaan.

De consulenten vergezellen de belanghebbende partijen tijdens de bezoeken en houden hen op de hoogte van de voortgang van het proces. De eigenaar heeft dus geen contact met bezoekers. De vastgoedbeheerder is verantwoordelijk voor alle bemiddeling.

5. Registratie van geïnteresseerden in kopen en huren
Een ander voordeel van een vastgoedbeheerder is dat het gewoonlijk beschikt over een basis van geregistreerde klanten met reële belangstelling om te kopen of te huren. Dat wil zeggen dat de kans dat je een koper of huurder voor jouw eigendom vindt, veel groter is.

Bovendien draagt de bemiddeling van een vastgoedbeheerder bij tot het oplossen van conflicten, met de meest geschikte oplossingen voor elke situatie. Je bespaart tijd en geld door jouw eigendom onder de verantwoordelijkheid van een vastgoedbeheerder te laten. Het is de moeite waard om te rekenen op iemand die echt verstand heeft van het onderwerp.


Leave a comment

Your email address will not be published.