Home » Huis en haard » Kraamcadeau kopen? Geboorteplaatje.nl reviews

Kraamcadeau kopen? Geboorteplaatje.nl reviews

Review 1:

Onze ervaring met deze website is een uitgebreide review dubbel en dwars waard. Na de geboorte van onze zoon, zijn ik en mijn man een kijkje gaan nemen op de website geboorteplaatje.nl. Wat ons gelijk al opviel, was dat de website erg mooi vormgegeven is, overzichtelijk, duidelijk en helder. Al met al was het eenvoudig om op het juiste gedeelte uit te komen waar wij het geboorteplaatje konden gaan samenstellen. Ten eerste voerden wij de voor en achternaam van onze kleine in, en daarna konden we gaan kijken naar het soort lettertype die onze aandacht trok. Er was keuze uit ontzettend veel lettertypes. Door een lettertype naar wens uit te zoeken krijgt een geboorteplaatje een geheel uniek en eigen karakter. Het was dan ook fijn dat er genoeg lettertypes beschikbaar waren. We hebben een aantal sites bekeken en daar was het aanbod wat betreft lettertypes niet erg uitgebreid. Vervolgens zijn we gaan kijken naar de lettergrootte en deze moest een beetje subtiel zijn en niet al te groot naar ons idee. Daarna kwam het gedeelte eigen tekst of geboortedata en hier hebben we als het ware een eigen stuk tekst ingevuld. Ik heb hier samen met mijn man een heel mooi en bijzonder gedicht gemaakt voor onze zoon. Een gedicht die precies bij ons zoontje past. Geboortedatum, geboortetijd, gewicht en lengte waren het volgende onderdeel. Hier hebben wij ook een goed passend lettertype voor uitgezocht. Daarna kwam een mooie foto van onze zoon aan bod en hier hebben we een hele mooie en schattige foto van hem voor uitgekozen. Het was erg fijn dat de foto door de eigenaars van geboorteplaatje.nl ook gecontroleerd wordt alvorens deze op het geboorteplaatje te plaatsen. Op deze wijze weet je immers zeker dat de foto aan alle kwaliteitseisen voldoet. Wij zijn blij met het uiteindelijke resultaat!

Review 2:

Al voor de geboorte van mijn tweeling vond ik het leuk om een geboorteplaatje te realiseren middels deze website. Ik heb gekozen voor een foto van mijn zwangere buik. Daarna heb ik de namen van de tweeling erop gezet. De namen wist ik uiteraard al dus deze kon ik samen met een leuk lettertype plaatsen. De overige gegevens zoals geboortedata en gewicht heb ik niet ingevuld omdat ik het plaatje nog voor de geboorte heb gecreƫerd. Vond het een leuk en uniek idee dat de kinderen daarna mijn buik en hun namen konden bewonderen. Ook is het leuk voor familie en vrienden om mijn zwangere buik te zien. Het is echt een herinnering aan een zeer uitmuntende en erg mooie tijd. Het is zeer bijzonder om zwanger zijn. Een tweeling was echt dubbel bijzonder om mee te maken voor mij. Toen het plaatje binnen kwam was het echt een superleuke verrassing om mijn buik en de namen van mijn tweeling te mogen bewonderen. Het geboorteplaatje heeft een mooie en prominente plek ingenomen op het dressoir in de woonkamer.

Review 3:

Leuk initiatief is dit. Mijn vriend kwam met de tip over deze website, kort na de geboorte van ons dochtertje Emily. Het is echt een schat om te zien en haar foto zag er zo leuk en lief uit op het plaatje. Kraamvisite gaf ook aan dat dit echt een hele leuke manier van aandenken is. Je ziet als het ware in 1 oogopslag alles staan over haar. Ten slotte was het mogelijk om een houder van hout uit te kiezen of een cadeauverpakking. De houder past goed bij haar meubels in haar kamertje. De betaalwijze kon op vele diverse manieren plaatsvinden en ook dat vonden wij een groot pluspunt. Ik vond de gegeven service tijdens het bestelproces ook echt een aanrader. Ik had tijdens het bestellen een vraag en deze werd uiterst vriendelijk en behulpzaam beantwoord. Na de bestelling duurde het slechts 4 dagen om het geboorteplaatje in ontvangst te nemen. We zijn echt superblij met het resultaat. Haar foto ziet er zo ontzettend lief uit op het plaatje.


Leave a comment

Your email address will not be published.