Home » Gezondheid » Hometrainer die doet wat ‘ie beloofd

Hometrainer die doet wat ‘ie beloofd

Om wat strakker in mijn vel te komen na mijn twee zwangerschappen en om wat overtollige kilo’s te verliezen heb ik deze hometrainer aangeschaft. De levering van het fitnessapparaat was precies zoals afgesproken. De hometrainer is eenvoudig in elkaar te zetten en te installeren zodat je al snel van het apparaat gebruik kan maken. Het weerstandsniveau van het vliegwiel is eenvoudig in te stellen door middel van het gebruik van de draaiknoppen. Ook de rem werkt eenvoudig waardoor het op- en afstappen eenvoudig en veilig gaat.

De hometrainer is erg soepel in gebruik en maakt geen geluid. Het vliegwiel is eenvoudig aan te passen aan je trainingsintensiteit, wat de hometrainer geschikt maakt voor zowel de gevorderde als de beginnende sporter. Doordat zowel het stuur als het zadel in hoogte verstelbaar zijn is de hometrainer ideaal voor iedereen. Je kan eenvoudig een comfortabele zithouding aannemen zodat je ook op een prettige manier je workout kan voltooien. Hoewel de hometrainer eenvoudig te verplaatsen is door de wielen aan de voorkant van het apparaat, voelt deze tijdens de workout toch heel stevig aan. De stabiliteit van de hometrainer is perfect. Tijdens het fietsen gaat deze niet heen- en weer en ook wanneer je op de pedalen gaat staan blijft de stabiliteit intact. Hierdoor krijg je een veilig gevoel op de fiets en blijf je comfortabel bewegen. Een workout op deze hometrainer is dan ook echt een feestje.

De hometrainer is eenvoudig in gebruik te nemen en ook het verplaatsen gaat soepel. De hometrainer is niet heel zwaar wat het verplaatsen makkelijk maakt. Hierdoor is de hometrainer makkelijk op te bergen wat de hometrainer geschikt maakt voor gebruik in kleinere ruimtes. Ik ben zelf een relatief klein persoon en de hometrainer is ook door mij eenvoudig te bedienen. De zithouding blijft comfortabel zodat ik met plezier op de hometrainer kan trainen. Ook voor beginners echt een perfecte hometrainer aangezien de hometrainer ook bij weinig weerstand voldoende uitdagingen biedt.

De hometrainer ziet er alleen al heel professioneel uit, maar zo voelt het ook daadwerkelijk wanneer je de hometrainer gebruikt. De fiets is zeer comfortabel, de trappers trappen heel soepel en de weerstand van het vliegwiel is eenvoudig in te stellen. Het display op de hometrainer geeft hartslag, snelheid en afstand weer. Ook de tijd van je workout is eenvoudig bij te houden met het display. Het display is helder, eenvoudig te bedienen en geeft je eigenlijk alle informatie je nodig hebt. Je hebt dan ook geen duur sportschool abonnement nodig om met een hometrainer te trainen. Ik maak zelf gebruik van schoenplaatjes in mijn spinningschoenen welke simpel op de trappers te installeren zijn. Wil je dit liever niet? Dan zijn de standaard trappers ook prima om mee te fietsen. Ze zijn stroef en door de bandjes goed aan te trekken blijven je schoenen op de pedalen zitten. Hierdoor weet je zeker dat je niet van de pedalen schiet wanneer je op de trappers gaat staan. Ik ben dus erg tevreden met mijn aankoop en kan de hometrainer aan iedereen aanbevelen.


Leave a comment

Your email address will not be published.